Badminton klub "Dinamo"

B i C turnir BGD2015

Ana Gavrilov obeležila B turnir u badmintonu

U subotu, 26. decembra, u organizaciji Badminton saveza Srbije i Badminton kluba “Beograd”, u sali Tehničke škole u Železniku, održani su 17. B turnir i 3. C turnir – BGD2015. Članovi Badminton kluba “Dinamo” bili su najbrojniji. Pehari, medalje i dragoceno iskustvo su najveći trofeji s ovog turnira.

DSC_2085cropAna Gavrilov bila je jedna od najuspešnihih takmičara na B turniru, osvojivši pehar i zlatnu medalju u konkurenciji ženskih dublova (sa Ivonom Pavlović, BKBG), kao i bronzano odličje u konkurenciji mešovitih dublova sa klupskim kolegom, Ognjenom Krašnom. Takmičari Dinama koji su nastupali u konkurenciji muških dublova, Stefan Slovak/Dejan Krstin i Goran Jelesijević/Aleksa Stanisavljev (BK Banat Zrenjanin), zaustavljeni su na korak od medalje nakon veoma neizvesnih mečeva u četvrtfinalu.DSC_0081crop

Dinamovci su bili uspešni i na C takmičenju. Ženski dublovi Ana Milošević/Danica Stanisavljev (BK Banat Zrenjanin) i Luna Popović/Marija Samardžija, osvojile su treća mesta i bronzane medalje. Nađa Popović i Katarina Vig zaustavljene su u četvrtfinalu. Do četvrtfinala došli su i muški parovi Mihajilo Vig / Vanja Bokan, kao i mešoviti parovi Mihajilo Vig / Marija Samardžija, Ana Milošević / Vanja Bokan i Vuk Dimitrijević (BK Fanatik Vršac) / Luna Popović.

Facebook

Prijatelji kluba:

Institucionalna podrška:

bass gradpalogo

Medijski prijatelji:

pancevac rtvpa poluvreme mojkraj 013info

Prijatelji iz inostranstva:

Rumunija: timisoaraSlovenija: piseceHrvatska: flexBIH: banjaluka

Vreme u Pančevu: