Badminton klub "Dinamo"

Trofej Beograda 2015

Tri medalje za Bojanu Jovanović, bronze za Mariju i Mihajila.

Boki srebro u ženskom singlu i ženskom dublu; bronza u mešovitom dublu. Mihajilo i Marija osvojili bronze u konkurenciji ispod 11 godina. Kaća, Petar i Vanja hrabro kroz grupno takmičenje.

U petak i subotu, 13. i 14. novembra 2015, u Sportskom centru “SLODES“, održan je XV Kup grada – TROFEJ BEOGRADA 2015 u badmintonu, koji je okupio oko 100 takmičara iz 10 badminton centara. Članica Badminton Kluba “Dinamo”, Bojana Jovanović, bila je među najuspešnijim takmičarima, osvojivši srebrne medalje u konkurencijama ženskog singla i ženskog dubla (u paru s Anjom Velemir, BK Ravens KG), kao i bronzanu medalju u konkurenciji mešovitog dubla (u paru s Nenadom Miloševićem, BK NS).

U kategorijama do jedanaest godina, bronzanim odličjima okitili su se Mihajilo Vig i Marija Samardžija. U istoj kategoriji, značajan napredak u igri pokazali su Katarina Vig, Vanja Bokan i Petar Radonić.

Želim da čestitam Bojani Jovanović, koja se svojski trudila da izvuče maksimum iz sebe; našim najmlađim takmičarima, Maji, Kaći, Vanji, Miši i Petru, na sjajnim igrama i zalaganju na terenu; kao i Sofiji Karanović, Miloradu Misimoviću i Marku Ninkoviću, koji su predstavljali naš klub i Pančevo u funkciji tehničkih zvaničnika. Trofej Beograda je pokazao konstantan razvoj našeg kluba u svim segmentima i siguran sam da će tako biti i ubuduće.
, izjavio je predsednik i trener Badminton kluba “Dinamo”, Goran Jelesijević.

Facebook

Prijatelji kluba:

Institucionalna podrška:

bass gradpalogo

Medijski prijatelji:

pancevac rtvpa poluvreme mojkraj 013info

Prijatelji iz inostranstva:

Rumunija: timisoaraSlovenija: piseceHrvatska: flexBIH: banjaluka

Vreme u Pančevu: